Wie ik ben

Ik ben Anke Roijakkers. In 2001 ben ik afgestudeerd als psycholoog. Ik heb daarna lange tijd gewerkt als adviseur management development van topmanagers bij een grote technische dienstverlener in Nederland. Daar werd me duidelijk dat mijn liefde en talent ligt bij de één op één behandeling van mensen. Dat is precies de kern van wat ik een aantal jaren met veel liefde en plezier bij psychologenpraktijk Fleuren en Jansen heb gedaan: werken met (jong)volwassenen met verschillende soorten problematiek, van angst tot anorexia, van depressie tot hooggevoeligheid.

Ik ben zelf hooggevoelig en heb daar veel last van gehad. Het heeft me veel zoeken gekost om op een prettige manier te leren leven met hooggevoeligheid. Het was voor mij een verademing om er eindelijk meer grip op te krijgen. Mijn ervaringen weet ik goed toe te passen in mijn behandelingen. Van daaruit ontstond bij mij de wens om een eigen praktijk op te zetten.

In de afgelopen jaren heb ik ontdekt dat, hoe spannend ook, het een prachtig proces is om meer inzicht te verkrijgen in jezelf. Het vraagt zeker moed maar het kan uiteindelijk leiden tot een voller leven en meer vrijheid om dat te doen wat jij diep van binnen wenst.

Copyright © 2017-    |    Web design and Dwaallicht logo by thesoulman.nl