Praktische Zaken

Vrijblijvend Kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis en vrijblijvend.

Het eerste gesprek is bedoeld om af te tasten of er een klik is tussen jou en mij. Als jij hierover twijfels hebt of als ik het gevoel heb onvoldoende gespecialiseerd te zijn in datgene wat jij nodig hebt, dan kan ik je helpen met je doorverwijzing.

Kosten

Het tarief voor een sessie van 60 minuten is € 90,-.

De behandeling wordt bij veel zorgverzekeraars deels vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Deze vergoedingen vallen onder alternatieve zorg (meer specifiek: complementaire psychosociale hulpverlening). Klik hier voor een online overzicht van vergoedingen per verzekering, of download de pdf.

Vergoedingen uit de aanvullende verzekering maken geen aanspraak op jouw verplichte eigen risico.

Tip: Werkgevers hebben belang bij gezonde werknemers. Hierdoor willen zij vaak meedragen in de kosten voor therapie. Vraag je werkgever wat hij of zij voor je kan doen.

Verhindering

Als je verhinderd bent voor een gemaakte afspraak, dien je dit uiterlijk 48 uur van tevoren aan te geven. Dat kan ook via de voicemail of een e-mail. Bij te laat afzeggen van de afspraak of bij niet verschijnen, worden afspraken volledig in rekening gebracht.  Een afspraak verzetten kan natuurlijk altijd, maar doe ook dat uiterlijk 48 uur van tevoren.

Copyright © 2017-    |    Web design and Dwaallicht logo by thesoulman.nl